• 02.01.2019

  Ana Kokić pjeva na dočeku julijanske Nove godine

  Ana Kokić pjeva na dočeku julijanske Nove godine U Trebinju će i za Novu godinu po julijanskom kalendaru biti priređen doček na otvorenom, a naše sugrađane i njihove goste u novogodišnjoj noći, 13. januara, zabavljaće popularna pjevačica Ana Kokić. RT ..
  Detaljnije>>

 • 26.12.2018

  VEČE SJEĆANJA NA IGUMANA OSTROŠKOG OCA LAZARA

  VEČE SJEĆANJA NA IGUMANA OSTROŠKOG OCA LAZARA Eparhija zahumsko-hercegovačka i primorska i Kulturni centar Trebinje, u petak, 28. decembra, organizuju veče posvećeno blaženopočivšem ocu Lazaru (Adžiću) – igumanu ostroškom. Nakon projekcije dokumentarnog filma „Duho... ..
  Detaljnije>>

 • 21.12.2018

  TREBINJSKI VIKEND DANI I OVE GODINE

  TREBINJSKI VIKEND DANI I OVE GODINE  Gradska uprava i Turistička organizacija grada Trebinja i ove će godine za vrijeme decembarskih i januarskih praznika u Dučićevoj ulici organizovati manifestaciju „Vikend dani“, koja će se održati u tri termina: 29, 30. i 31. decembra ove g... ..
  Detaljnije>>

 • 18.12.2018

  Naredne godine SANACIJE KAMENIH PLOČNIKA

  Naredne godine SANACIJE KAMENIH PLOČNIKA   Trotoari sa kamenim pločama na Kamenom mostu i u centru grada biće sanirani u narednoj godini, a Gradska uprava je u programu kapitalnih investicija za 2019. za ovu namjenu planirala 83.000 KM. Ovo je odgovor iz Gradske uprave na pritužbe građan... ..
  Detaljnije>>