PRONAĐENA RUKA, ZATIM OSTATAK TIJELA, A NEDALEKO I AUTO


Hronika | 19.10.2020

 U trebinjskom selu Kotezi, u regiji Popovog Polja, mještani su pronašli ljudsku ruku, da bi, nakon što su slučaj prijavili policiji, bio otkriven i ostatak tijela koje se nalazilo u poodmakloj fazi raspadanja i koji će se vještačiti u Zavodu za sudsku medicinu.


Ruka je pronađena u subotu veče, a, prema saopštenju Policijske uprave Trebinje, u nedjelju ujutro je ispod dijela magistralnog puta Trebinje – Ljubinje, koji prolazi kroz ovo selo, pronađen i leš na nepristupačnom terenu.


O događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se u utorak u Zavodu za sudsku medicinu, odjeljenje Trebinje, izvrši obdukcija.


U policiji se nadaju da će se na taj način utvrditi tačan uzrok smrti i identitet lica.


Osim leša, u provaliji ispod puta je pronađeno i vozilo, ali u policiji nisu željeli davati više informacija o marki automobila ili državnoj pripadnosti registarskih oznaka, pa čak ni o tome da li se dovodi u vezu sa lešom, tako da za sada sve ostaje na pretpostavkama da je najvjerovatnije bila u pitanja saobraćajna nesreća.


Leš je, kako nezvanično saznajemo, u takvom stanju raspadanja da je na ovom mjestu bio oko pola godine, a možda i duže, ali su Kotezi selo od svega nekoliko starijih stanovnika, tako da, iako se dogodila saobraćajna nesreća, niko tada nije ništa ni vidio ni čuo.


 


 


 


nn

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?