IZBORI 2020: NDP TREBINJE POČEO PREDIZBORNU KAMPANJU


Politika | 12.10.2020

MANJE ĆEMO PRIČATI, A VIŠE RADITI 


Gradski odbor Narodnog demokratskog pokreta u Trebinju je podjelom propagandnog materijala započeo svoju kampanju podjelom propagandnog materijala u Dučićevoj ulici u Trebinju. 


“Naša je želja bila da upoznamo naše sugrađane sa kandidatima Narodnog demokratskog pokreta, kao i sa programom partije, poručujući da ćemo voditi jednu dostojanstvenu i civilizovanu kampanju, pa molimo sve političke subjekte da tako rade do samog izbornog dana, pokazujući i na taj način da Trebinje s proavom nosi epitet grada kulture”, istakao je Bojan Šapurić, predsjednik NDP Gradski odbor Trebinje.


Kaže da ni tokom kampanje, ali i kasnije, Narodni demokratski pokret nikoga neće “prozivati”, da će voditi samo svoju politiku, da će se baviti isključivo sobom, a ne drugim političkim subjektima.


“Sv naše promotivne tribune, kao ni centralnu, nećemo održavati zbog pandemije korona virusa, ali se, istovremeno, držimo i svoje krilatice – Dosta je priče, idemo raditi!, što ćemo mi i primjenjivati ukoliko se našim kandidatima na predstojećim izborima bude dala šansa”, napominje Šapurić.


Kaže da su članovi NDP-a većinom mladi i sposobni ljudi, koji i gradu Trebinju i Republici Srpskoj mogu dati dosta…


SARANSAK


 


 


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?