SNSD U TREBINJU PROGLASIO POBJEDU


Politika | 15.11.2020

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, kandidat SNSD-a koga je za ovu funkciju podržalo još osam stranaka iz ovog grada, proglasio je apsolutnu pobjedu na lokalnim izborima jer vodi sa 1.500 glasova razlike.


"Imamo novog – starog gradonačelnika", rekao je nakon 90% izbrojanih glasova u Trebinju generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović.


On je pojasnio da su, nakon izbrojanih glasova sa sedam-osam biračkih mjesta, od mogućih 45,  većinu osvojili takođe kandidati  SNSD, a nada se da bi čak polovina   odborničkih mjesta mogla pripasti upravo ovoj stranci.


"Sve ovo smo i očekivali, i ubjedljivu pobjedu za Skupštinu Grada Trebinja i ubjedljivu pobjedu za gradonačelnika. Mislimo da je rezultat postignut i idemo dalje u rad“, rekao je Petrović, zahvalivši se svima koji su izašli na izbore, a posebno, kako kaže, armiji aktivista Saveza nezavisnih socijaldemokrata.


I gradonačelnik  Mirko Ćurić kaže da je ovakav trijumf i sam očekivao i da već sutra njegov tim nastavlja gdje su u petak stali.


"Ovo je samo nastavak novih pobjeda, novih projekata i novih investicija", kazao je Ćurić.


On se zahvalio svima koji su izašli na izbore, a naročito onim koji su glasali za njega, dok je ostalim poručio da ima vremena da se i oni u budućnosti predomisle.


Ćurić je dodao da je veoma bitno to što je predizborna kampanja protekla dobro i bez većih problema, iako je, kako kaže, opoziciona strana pokušavala na neki način da provocira.


"Mi se nismo osvrtali na to, jer je Trebinje ipak grad kulture, a ogroman procenat Trebinjaca i Trebinjki razmišlja onako kako treba, shvatajući da ne treba dizati tenzije, već da treba pobijediti onaj ko je bolji, a to smo u ovom slučaju mi", dodao je Ćurić.


 


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?