PRIJEM ZA FUDBALERE I UPRAVU BANJALUČKOG „BORCA“


Fudbal | 22.01.2021

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić danas je upriličio prijem za fudbalere i članove uprave banjalučkog „Borca“, člana Premijer lige BiH, koji se nalaze na sedmodnevnim pripremama u Trebinju.


Izražavajući zadovoljstvo nakon današnjeg sastanka, prije svega pozitivnim komentarima članova Fudbalskog kluba „Borac“ na uslove na koje su naišli prilikom priprema u Trebinju, gradonačelnik Mirko Ćurić je rekao da su u Gradskoj upravi svjesni dijela sportske infrastrukture koji Trebinju nedostaje.


„Tu prije svega mislim na fudbalski teren sa vještačkom travom, kao i još jedan stadion sa  prirodnom travom - i to bi trebalo da se izgradi u narednom periodu“, kaže Ćurić i dodaje da su to planovi gradske administracije.


„To je značajna investicija i upravo ovakvim i sličnim projektima Trebinje će se u narednom periodu profilisati kao jedan od značajnijih centara sportskog turizma“, dodao je gradonačelnik.


U ime Fudbalskog kluba „Borac“ gradonačelniku Trebinja i uopšte sportskom Trebinju zahvalili su se Marko Maksimović, šef stručnog štaba banjalučke ekipe i Stojan Vranješ, kapiten tima.


Sutra će fudbaleri „Borca“ završiti svoje pripreme u Trebinju i odigrati prijateljski meč sa ekipom „Leotara“.


 


RT


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?