AKCIJA ČIŠĆENJA STEĆAKA U SELU UBOSKO KOD LJUBINJA


Ljubinje | 05.02.2021

 Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val, održao je danas akciju čišćenja sa lokalnom zajednicom Ljubinje na lokalitetu Nekropola stećaka Ubosko.


"U sklopu akcije čišćenja na lokalitetu Nekropola stećaka Ubosko, očišćeno je 400 metara kvadratnih niskog rastinja i prikupljeno je 11 vreća neorganskog otpada", saopštili su iz Omladinskog kluba Novi Val Blagaj.


Ova akcija je trajala od 10:00h do 15:00h uz pridržavanje epidemioloških mjera, a učesnicima je za ovu akciju bila obezbijeđena  oprema, te hrana i osvježenje.


Čišćenje su sproveli članovi udruženja Kulturno umjetničko društvo Ljubinje, Opština Ljubinje, Agencija za razvoj MSP Ljubinje, Udruženje Obrtlar Ubosko, Omladinska zadruga Zahumlje, Turistička agencija Ljubinje, te Omladinska banka Ljubinje, sa ukupno 25 učesnika.


Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val Blagaj, pokrenut je u sklopu projekta “Misli o prirodi!” koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a finansijski podržava Švedska.


 


 


nn


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?