TEŠKO POVRIJEĐEN MOTOCIKLISTA


Hronika | 23.02.2021

U Trebinju se u ponedeljak, u ulici Vuka Mićunovića, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je motociklista A.G. zadobio teške tjelesne povrede, a na motociklu je takođe pričinjena znatna materijalna šteta.


Motociklista je bio jedini učesnik ove nezgode čiji uzrok nije potvrđen u policiji, ali se pretpostavlja da je u pitanju brzina neprilagođena uslovima na putu.


U Policijskoj upravi Trebinje je saopšteno da je u 2020. godini evidentirano 9 nezgoda u kojim su učestvovali motocikli, od čega je njih pet zadobilo teške tjelesne povrede, a jedan lake. 


“Zahvaljujući preventivnom i represivnom radu, ali prije svega i odgovornoj vožnji motociklista, u 2020. godini je, u odnosu na isti period lani, evidentirano smanjenje za 44% kada je u pitanju broj  motociklista koji su zadobili teške tjelesne povrede I smanjenje od 83% onih koji su zadobili lake tjelesne povrede”, saopšteno je u PU Trebinje.


U policiji su apelovali na vozače da, dolaskom lijepog vremena, obrate pažnju na motocikliste, ali I na sve učesnike u saobraćaju, I da se pridržavaju zakonskih propisa


 


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?