DADILJA POKRALA ZLATO


Hronika | 27.02.2021

Dadilja inicijala S.V. iz Trebinja, koja je čuvala djecu kod jedne trebinjske porodice,  pokrala je zlato iz njihove kuće, a porodica je sve prijavila policiji juče (petak) ujutro, izjavivši da je vrijednost ukradenog zlatnog nakita oko 5.000 maraka.


Policija je prijavu zaprimila oko 8,30 časova I odmah izvršili uviđaj u kome su stekli  osnov sumnje da je izvršilac krivičnog djela lice inicijala S.V.


U toku kriminalističke obrade dadilja je priznala krađu I izjavila da je dio zlata prodala u dvije zlatare, dok je dio koji je ostao kod nje odmah vratila. 


U Policijskoj upravi Trebinje, čiji su službenici za svega nekolika sata riješili slučaj, samo su potvrdili krađu i inicijale počinioca, navodeći da su o događaju obavijestili  Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica inicijala S.B. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Кrađa“ dostavi u redovnoj proceduri. 


U Policijskoj upravi Trebinje su apelovali na sve građane da dobro paze kome otvaraju vrata svoga doma i koga angažuju po bilo kom osnovu za pomoć u kući


 


nn

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?