KAKO OPOZICIJA OCJENJUJE RAD JAVNIH USTANOVA


Politika | 10.03.2021

Iako su se na današnjem zasjedanju trebinjskog lokalnog parlamenta, između ostalih, u vrhu dnevnog reda nalazili programi rada javnih ustanova i Agrarnog fonda za ovu godinu, odbornici sa liste Nebojše Vukanovića – Za pravdu i red osvrnuli su se u svojim izjavama samo na rad Turističke organizacije i Centra za informisanje i obrazovanje, kao i na Agrarni fond.


Iako ga je novinarka Glasa upitala da prokomentariše rad i programe svih javnih ustanova, odbornik Đorđe Vučinić je sa svojom uobičajenom neučtivošću odgovorio:


„Što se tiče vašeg konkretno javnog preduzeća ogorčen sam. Ja iskreno nemam želudac, ja ne bih mogao biti dio toga kolektiva. Govorim o uređivačkoj politici i možda na vas lično zato što, recimo, kada sam se, kada se moje ime nalazilo u medijima, niste nikada niste pozvali i drugu tu stranu, odnosno mene“, kazao je Vučinić koji je prekinut jer se lični obračuni ne rješavaju preko javnih govornica, već ih civilizovan svijet rješava razgovorima, dolaskom nezadovoljnih u redakciju ili makar telefonskim pozivom.


On je, iako prekinut, nastavio ličnim obraćanjem Vesni Duka.


„Ukazao sa danas na katastrofalan rad Javne usptanove koja rukovodi Glasom Trebinja i koja rukovodi portalom i Radio Trebinjem. Znači, to je katastrofalno, objektivnost nula, uz svaku vlast se da tako kažem šlihtaju i to mi se gadi i mogu slobodno to da kažem tako i bez prekidanja“, nastavio je on.


Napomenuo je da nije imao zamjerke na rad Turističke organizacije.


Njegov stranački kolega Nebojša Milišić je demantovao je izjave gradonačelnika Ćurića  da je hvalio rad Agrarnog fonda jer su njemu radili, orali, jer, kako kaže, nisu nikad ništa.


Iznoseći neistine kako su u Agrarnom fondu najmanje plate u Republici Srpskoj, on je kazao da se, navodno, novci izvlače preko traktora, da se finansiraju privatne firme i sl...


SARANSAK


  


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?