MILENA RADULOVIĆ NIJE PODRŽALA DARU, A STIGLA POHVALA OD EMIRA HADŽIHAFIZBEGOVIĆA: Uvek ću stati iza filma kao što je DARA IZ JASENOVCA


Kultura | 19.03.2021

Milena Radulović podržala je film "Quo Vadis, Aida" u kandidaturi za Oskara.


Mlada glumica na svom Instagramu podelila je plakat ovog ostvarenja, koji je nominovan za najbolji strani film. U ratnoj drami rediteljke Jasmile Žbanić igraju i dva srpska glumca Boris Isaković i Jasna Đuričić.


Milena ranije nije uradila sa srpskim predstavnikom za prestižnu filmsku nagradu "Darom iz Jasenovca". Međutim, ostvarenje Predraga Antonijevića dobilo je podršku iz Bosne i Hercegovine, ni manje i više, nego od Emira Hadžihafizbegovića.


"Uvek ću stajati uz filmove koji se bave ubijanjem nevinih ljudi. Koristim priliku da spomenem i "Daru iz Jasenovca". Takvi filmovi su nam potrebni. Da nas potaknu da razmislimo o tome šta treba izabrati i sa kakvim mentalnim narativom iza sebe želimo da napustimo ovaj svet", izjavio je Hadžihafizbegović.


Emir u film  "Quo Vadis, Aida" igra jednog od zapovednika u vojsci Republike Srpske. Glumac ne krije da je godinama prijatelj s rediteljem Gagom Antonijevićem.


 


kurir


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?