U NEVESINJU ODUZET AUTOMOBIL ZBOG SAOBRAĆAJNIH PREKRŠAJA


Hronika | 05.04.2021

Nevesinjska policija je oduzela automobil marke folksvagen tip 19E od Z.L. zbog nekoliko prekršaja koje je počinio u saobraćaju, među kojim je neplaćanje ranijih prekršajnih dugova u iznosu od 7.170 maraka.


Z.L. je proteklog vikenda policija zaustavljala u Ulici vojvode Radovana Radovića u Nevesinju, ali se on nije zaustavio na zakonito izdato naređenje policijskih službenika, ali ga je kasnije patrol sustigla i daljom kontrolom utvrdila da je vozio pijan neregeistrovani automobil i to bez vozačke dozvole.


"On je počinio i sljedeće prekršaje: vožnja pod uticajem alkohola od 1,16 g/kg u organizmu, upravljao je putničkim automobilom prije sticanja prava na upravljanje, upravljao je automobilom koje nije registrovan i na kome se nalazila jedna nepripadajuća registarska oznaka", saopšteno je u Policijskoj upravi Trebinje.


U policiji su potvrdili da je Z.L. višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, prije svega prekršaja upravljanja prije sticanja prava na upravljanje, upravljanja neregistrovanim putničkim auotmobilom i upravljanjem putničkim automobilom sa nepripadajućim registraskim oznakama.


"Uvidom u Registar novčanih kazni utvrđeno je da lice Z.L. na osnovu do sada počinjenih prekršaja ima dug u iznosu od 7.170,00КM", stoji dalje u saopštenju policije.


Zbog počinjenih prekršaja protiv Z.L. podnesen je Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka pred Osnovnim sudom u Trebinju i privremeno mu je oduzet putnički automobil koji koristi.


 


nn


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?