DVOTOČKAŠI IZ CIJELE EVROPE PONOVO GRME TREBINJEM


Dešavanja | 11.06.2021

21. Moto skup, koji je ujedno i prvi veliki skup bajkera u Evropi od početka pandemije virusa korona, počeo je u Trebinju.


Skup se kao i ranijih godina održava u kampu, u krugu nekadašnje vojne kasarne, a bajkerima je, kao i ranijih godina, najintresantnija za odmor bašta trebinjskih Platana, u kojoj su najčešći gosti već treći dan, dok se njihovim motorima dive brojni šetači u Dučićevoj ulici.


Prvi bajkeri su u Trebinje počeli pristizati još u srijedu i četvrtak, a do petka popodne ih je stiglo oko hiljadu, pa se očekuje da ovo bude jedan od najvećih moto skupova u Trebinju u proteklih nekoliko godina.


Mnogi bajkeri su i ove godine smještaj našli u samom kampu, gdje postoji veliki prostor predviđen za šatore, dok će veliki broj njih biti smješten u hotelima, hostelima i privatnom smještaju u Trebinju.


Za večeras je u kampu predviđen i koncert pozate bogradske rok grupe "Van Gog", a u subotu "Generacije 5".


U subotu je predviđen i tradicionalni defile motora ulicama Trebinja, prije kojeg će predstavnici svih motorista prisustvovati tradicionalnom prijemu kod gradonačlnika Trebinja Mirka Ćurića.


Organizator 21. trebinjske Motorijade su i ove godine Grad Trebinje i Turistička organizacija Trebinje


 


 


 


 


 


 


NN


 
Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?