• 04.03.2021

  Preminuo vladika Atanasije

  U trebinjskoj Bolnici preminuo je Njegovo preosveštenstvo umirovljeni vladika zahumsko-hercegovački i primorski Atanasije, potvrđeno je "Nezavisnim". "Umirovljeni Episkop zahumsko-hercegovački i primorski, Atanasije, upokojio se u Gospodu", saopštila je Eparhija zahumsko hercegovačka ... ..
  Detaljnije>>

 • 04.03.2021

  U HERCEGOVINI PROGLAŠENA DVODNEVNA ŽALOST

   U Hercegovini je proglašena dvodnevna žalost povodom upokojenja umirovljenog episkopa zahumsko-hercegovačkog i primorskog Atanasija, saopšteno je iz Saveza opština i grada istočne Hercegovine. Dani žalosti biće sutra i u subotu, 6. marta. "Cijela Hercegovina tuguje jer j... ..
  Detaljnije>>

 • 04.03.2021

  EPISKOP DIMITRIJE SLUŽIO POMEN UPOKOJENOM EPISKOPU ATANASIJU

  Episkop zahumsko-hercegovački i primorski Dimitrije sa sveštenstvom služio je večeras u Sabornom hramu u Trebinju pomen za pokoj duše upokojenog vladike Atanasija.  Episkop Dimitrije rekao je da je vladika Atanasije izgarao za Hrista, vjeru i ljubav.  "Hvala za sve, vladiki... ..
  Detaljnije>>

 • 03.03.2021

  ČELIČNA VOLJA ZA ŽIVOTOM I STRUČNOST NAŠEG DR DRAGANA MILOŠEVIĆA

  Stogodišnja baka Vojičić Darinka iz Nevesinja,operisana je protekle sedmice na Odjeljenju za hirurgiju sa ortopedijom . Baka je, nažalost, prilikom pada zadobila težak prelom desnog kuka, koji je uspješno operisan te je ugrađena proteza. Sama operacija stogodišnje bakei nije to... ..
  Detaljnije>>