• 14.05.2021

  PELE U ŠUMARICAMA

  Davne 1969. godine, brazilski klub Santos, za koji je tad igrao i čuveni Pele, po mnogima najbolji fudbaler svih vremena, krenuo je na letnju evropsku turneju. Na red je došla i Jugoslavija, a u planu je bilo da se igraju utakmice sa najvećim jugoslovenskim klubovima – Crvenom Zvezdom,... ..
  Detaljnije>>

 • 15.04.2021

  OSTA LI IKO ŽIV OD ZEMLJOTRESA U TREBINJU?

  Jutros sam na kratko bio u u takozvanoj The Twilight Zone, iliti zoni sumraka u koju me je uveo novi zemljotres u Trebinju koji nisam osjetio.  Naime, iako imam naviku da ujutro ustajem rano, skuvam kafu i dok pijuckam, umjesto novina, prelistavam telefon – više od kafe me razbude... ..
  Detaljnije>>

 • 01.04.2021

  VIRUS NOVE JUGOSLAVIJE

  BAUK NOVE JUGOSLAVIJE. "Bauk kruži Evropom - bauk nove Jugoslavije. Sve sile nove Evrope sjedinile su se u svetu hajku protiv tog bauka, rimski papci i ruski predsjednik, kancelarka Angela Merkel i premijer Boris Džonson, balkanski mudžahedini, srpski radikali i hrvatski desničari. Gde je ona opozic... ..
  Detaljnije>>

 • 19.03.2021

  MILICA IJAČIĆ JE PRIMJER DA JAKA VOLJA I UPORNOST RUŠE SVE BARIJERE

  Položaj studenata sa invaliditetom na Univerzitetu Istočno Sarajevo nije na zavidnom nivou. Njihov broj se, nažalost smanjuje bez obzira na napore Univerziteta da se ovoj kategoriji studenata obezbijede što bolji uslovi za rad. Infrastrukturne i psihološke barijere, ali i društv... ..
  Detaljnije>>

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?